Студирање у време короне

Драги студенти, налазимо се у веома тешким и неочекиваним временима и пред свима нама је постављен један од највећих изазова до сада – наставити са редовним активностима, док се упоредо читаво човечанство бори против кобног вируса и очување што више људских живота.

Вероватно вам сада делује узалудно и тешко налазите мотивацију да наставите са учењем и радом, али имајте на уму да су наши преци преживели много гора времена и да никад нису посустајали. Највећи допринос човечанству и овој планети може дати сваки појединац личним примером, начином превазилажења препрека и прилагођавањем новонасталим околностима. У овој конкретној ситуацији на свима нама је покушамо да се прилагодимо, омогућимо наставак активности, свако у свом домену, али и да поштујемо упозорења и савете стручних људи у циљу спречавања ширења вируса.

Наставници и сарадници Катедре за телекомуникације пружиће вам сву неопходну подршку за реализацију наставних активности на даљину, али и разумевање за ваше личне молбе и проблеме који могу бити резултат свеукупне ситуације. Материјал ће вам бити доступан преко сајта или других платформи, а о испитним роковима ћете добити информације по окончању ванредног стања. Студенти који немају могућност приступа интернету или рачунару треба да обавесте предметне наставнике, како би потребни материјал добили неким алтернативним путем.

Замолили бисмо вас за разумевање у вези са организацијом наставе на даљину и евентуалне проблеме, јер сви смо затечени тренутном ситуацијом и принуђени на брзу адаптацију и решавање проблема у ходу.

Желимо да знате да ћемо се посветити остваривању задатих планова и циљева на најбољи могући начин и пружити вам сву неопходну помоћ и подршку у овим посебним временима. Трудићемо се да будете благовремено обавештени о свему што је неопходно за успешно окончање овог семестра.

Где год да се налазите и са којим год изазовима да се сусрећете наредних дана и недеља, желимо вам здравља и успеха, али и прибраност и смирења, до окончања овог глобалног колапса.

Тијана Димитријевић
администратор сајта и члан Катедре за телекомуникације

Leave a Reply